Nytt i garderoben

2013-01-31 @ 21:01:24 Allmänt Kommentarer (0)
Denna väst finns nu i min garderob. Gick på stan med Alva och Julia i dag och blev lite smått kär i denna. Den kommer vara ännu finare i sommar med något vitt under och när man är brun. så jag är nöjd. 399 :- på Lyckliga jag.

PÅ BÖRJAT MITT NYA LIV

2013-01-20 @ 20:15:34 Allmänt Kommentarer (0)
Den här helgen blev inte så dum ändå! Åkte pulka i det helt otroligt fina vädret i går med min älskade pojkvän och hans vänner. Man blir aldrig för gammal för pulka!
 
Senare på kvällen tog jag och pontus oss vidare till eke där det var fest. Kallt men kul var det!
Fin bild på mig och pojkarna! hehe.
 
Till övrigt så har jag på börjat mitt nya liv. Jag har slutat med onyttigheter och har börjat äta nyttigare. Har börjat träna. Så denna vecka ser ut så här:
Måndag - Egen träning
Tisdag - Fotbollsträning
Onsdag - Fotbollstraning
Torsdag - Egenträning
Fredag - Kanske spela fotbollscup, om inte ska jag simma.
Lördag - Vilodag
Söndag - Troligen spela fotbollscup.
Så detta blir en bra vecka när det gäller träning. men vet inte vilken dag jag ska spela fotbollscup än. lagen är inte uttagna än så vet inte. 
 
TJING TJING!

Lite fix sådär

2013-01-17 @ 22:02:13 Allmänt Kommentarer (0)
Japp japp, nu har det hänt ändringar på bloggen. Fixat det aldeles själv, vilket jag själv är lite smått chackad av själv. Visst jag har googlat designer men sen så har jag fixat resten som jag trodde skulle gå helt åt pipan. Men nu ser det ju ändå ganska hyfsat ut. Ännu lite jag borde fixa men det orkar jag inte nu. Och orkar jag inte nu så kommer det väl aldrig hända heller, haha. 
 
Men i dag har jag haft två prov i skolan, eller prov och prov. Men hoppas båda gick bra iallafall. Men plugget tar ju inte slut för det såklart. Det är bara att plugga varje dag nu två veckor framåt, sen lär det väl komma ännu mer när man tror att det ska bli lugnt. Men det blir aldrig lugnt. Det är bara att gilla läget och stå ut. :) pöss o kram!

Sakna och längta är jobbiga känslor eller vad de nu är

2013-01-12 @ 23:02:00 Allmänt Kommentarer (0)
Att man kan sakna en människa så fort. Jag borde vara med honom nu. Men nej bara för att det är vinter så tänker INGEN köra. Så jag får sitta här och sakna honom så de gör ont istället. snyft.. Sämst lördag, eller sämst helg rent ut sagt.. 
Jag älskar min pojkvän. Obeskrivligt. En av dem bästa jag har!
 
Och från den ena saken till den andra, varför bjuder folk med en kompis någonstans och skiter i att bjuda med den andra som står precis bredvid?! Okänsligt och utstöttning! Planera sånt när den inte är med istället väl, så att han/hon slipper höra på era planer. Man blir ju inte glad iallafall. 
 

Skyll er själva

2013-01-08 @ 20:35:00 Allmänt Kommentarer (0)
Skolan är igång igen. Och har varit på fotbollsmöte nu ikväll. Så nu startar allt. Stressen kommer väl komma och jag hoppas tiden fram till sommaren går fort. 
Jag är så trött på människor omkring mig nu. Här vill man inget annat än väl emot dem. Jag stöttar, peppar och bryr mig om dem. Men vad får man för det? Det enda jag får är skit. Så ska sluta med allt sånt och se vad som händer då istället då.
Jag ska bli ungefär så där. ↑ Lycklig. Och det gör jag på mitt eget sätt. Saknar den där dagen, de där livet, den där tiden. 
  

stå ut i 2,5 år till bara

2013-01-07 @ 20:15:17 Allmänt Kommentarer (0)
Ärligt talat, kan man vara mer skoltrött än mig? Även fast skolan inte ens startat igen. Det är så mycket där som gör att jag inte vill dit. Men i morgon är det dags igen att pina sig igenom alla de jobbiga dagarna där och vänta till nästa lov om sju veckor. 
Jag vill bara tillbaka till livet då man hade tusen vänner och älskade livet.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide