tankarna i mitt huvud

2012-08-23 @ 20:18:28 Allmänt Kommentarer (0)
mitt liv har förändrats totalt.. mår bara bra hemma med familjen och med pontus. allt annat får mig bara så trött och slutkörd. jag har gått tre dagar på gymnasiet. visst jag har inget emot min linje. eller visst typ två ämnen kommer jag inte klara. klassen.. humm vad ska jag säga.. asså ingen är så öppen och vill lära känna varandra typ. känns ju bra. så jag alva julia och danne får väl hålla ihop. visst det här "lära känna varandra" kommer väl ännu. 
men jag bara känner så här... JAG SAKNAR REDAN HÖGBY! katastrof.. men där hade man bäst lärare, klassen hade grym sammanhållning. alla kunde prata med alla. 
jag förstår 95orna vad dom menade med att njuta av tiden på högby, och inte längta där ifrån. och dum som jag var så längtade jag ju där ifrån. hur kunde jag? 

saknad

2012-08-12 @ 23:22:15 Galet Kommentarer (0)
okej, jag skämta bara kunde inte sova än. började titta på polen bilder och känner såån himlans saknad till POOOLEN RESAAAN!! ååh.. 
asså kolla på de här ↓
ni tittar där och om ni tar er en liten titt närmare så ser ni något som inte ser riktigt normalt ut.. för då ser ni de här ↓
asså kom igen.. vad gick snett.. och så klart lyckades dom fånga det på bild. jäkla sorka ja har bakom mi.. deras fel. om man tittar på bilden över den här så ser den jätte fin ut tills man ser mig som örstör hela bilden. haha men ändå saknar jag de.

HAHAH!

2012-08-12 @ 23:14:49 Allmänt Kommentarer (0)
hahaha va tusan?!?! guuud va kuuul de var det!!! -.- vet inte om jag ska skratta eller gråta! "en ko har tagit sig in i servverrummet" 

känner mig bränd

2012-08-12 @ 22:49:00 Allmänt Kommentarer (0)
hemma nu efter en galet härlig och sommrig helg. klassåterträffen eller vad man nu ska kalla det blev väl lite misslyckad tråkigt nog. inte många som kom och dom som kom stack typ lika fort.. men jag och julia höll ut och stannade kvar hela natten lång.
på lördagen åkte jag till bästeträsk med pontus. sjukt härligt! padlade runt en massa och låg och stekte i det fina vädret som vi för en gångs skull fick. gött var det! och jag sööög ju på att vara spöke. det var spökstig och alla "äldre" skulle vara spöken.. huuur många blev rädda för mig liksom.. fast hade det varit jag som gick och fick syn på mig skulle jag blivit rädd typ. hehe, men jag är ju som jag är.. 
kräftor!
 
jag och min pojke! 
 
och nu säger jag godnatt för snart säckar jag ihop som en stock!

nämen tjennaa!

2012-08-09 @ 17:52:38 Life as Amanda Kommentarer (0)
nu: dags att dra till mina kussisar
i morgon: jobbar näst sista dagen, sen klass återträff. ååh min älskade gamla klass..
lördag: åker till bäste träsk med min älskling, och kanske lisa. och bor där en natt i husbilar. (tufft!)
söndag: kommer hem och då blire stäääädaaa!
måndag: städar och stänger cafét. sen kommer emilias fem polare från tidaholm eller vart dom var i från.
tisdag: STOCKHOOOOOOOLM! (om inte de blir på onsdag förståss..)

så när har jag tid för datorn nästa gång liksom..? december 2015 kanske?

har blivit kär i denna låt

2012-08-08 @ 23:28:26 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
lyssna på den! ni kommer också gilla den!

paniken som uppstår när man hör "skolstart!"

2012-08-07 @ 21:50:02 Allmänt Kommentarer (0)
jag känner verkligen hur paniken går i mig. det pratas om "snart dags för skolstart" på tv-reklamer, radio-kanaler och till och med Maxi parkeringen.. jag blir helt seriöst galen. vad vill dom med det förstöra slutet på sommarlovet för ungdomar som bara går och tänker på att skolan börjar om typ 2-3 veckor. smocka alla sista lediga dagar med allt man ännu ska hinna med. det tar ju kol på mig! jag försöker planera men det kommer bara saker ivägen och allt kaosar.. PLUS att det har ens inte varit sommar men jag har haft sommarlov?! våren gick dirrekt till hösten och sket i sommaren. typ så.. 

kommer aldrig på nån rubrik längre

2012-08-05 @ 18:38:24 Life as Amanda Kommentarer (0)
halluuu! i dag har jag och min älskling legat på stranden och stekt. i går var vi i rone. men jag hade inte tänkt att bomba hela mitt inlägg om det. för facebook, instagram och twitter är redan bombat med det..
nu sitter jag hemma i mitt eget hus för en gångs skull. sover typ aldrig hemma nuförtiden. okej jag ska inte sova hemma i natt heller.. hehe. utan i kväll ska jag till pontus. OTIPPAT! eller?
och jag ser jätte mycket fram emot morgondagen. för det är en väldigt speciell dag.

PUSSAR & KRAMIIISAR!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide