checka detta ni!

2012-06-28 @ 17:59:14 Galet Kommentarer (1)
wooohoo! kolla de här ni! :D kom in på mitt första val! fast jag förväntade mig väl det, men ändå :D

jag uppdaterar med bilder

2012-06-26 @ 17:00:34 Galet Kommentarer (1)
jag har inte uppdaterat mig något om vad jag gjort dom senaste tiderna. så jag tänkte berätta för er med några få ord och många bilder vad jag har gjort. 
 
först och främst åkte min klass och b klassen på en lång resa till länderna polen, slovakien, ungern, kroatien och bossninen.
 
kom hem gick två dagar i skolan, sedan tog jag mig in till stan och såg på studenten.
 
sen tog det en vecka så var det dags för min skolavslutning. slöt nian och åkte vagn i 6 timmar eller något. skiiit kul!
 
vår vagn vann på snyggaste vagn. sorligt att säga adjö till sina lärare och speciellt klassen jag gått i hela tre år. har inte fattat att vi splitrats nu och ska gå skilda vägar. ååh så kärleksfull jag lät där. jaa men jag kommer sakna min fina klass. <3

utbrott

2012-06-26 @ 15:41:16 Allmänt Kommentarer (0)
jag får snart ett stort utbrott!!!!!!!! verkligen STORT! de här är fan inte sommar!! inte på långa vägar! hur värdelöst känns det inte att sitta inne hela dagen och inte göra ett skit för att vädret utanför är skit, och moppen är sönder som vanligt så jag kan inte ta mig någonstanns. kul för alla er andra som har skit kul en sån här dag. själv så har jag skit tråkigt och vill gå i ide. hittar inget positivt. vem vill att vädret ska suga på ens lediga dagar på sommarlovet?! anntingen äter man medicin och är sjuk så man inte får sola när solen väl är framme, eller så jobbar man när solen är framme. OCH när man väl får och har tid att sola så är det grått mulet och blåsigt. just nu är jag sjukt förbannad! har jag sommarlov så ska det vara varmt och soligt och jag ska ligga på stranden och steka. men kan jag de när vädret ska vara så här varje dag. nej! inte ens varmt?!  
jag får ursäkta, men jag behövde skriva av mig. 
 
någon.. TA MIG TILL ETT ANNAT LAND! varmt land tack..

jag kunde inte sagt de bättre

2012-06-11 @ 20:59:40 Allmänt Kommentarer (0)
så sant så sant. den här killen är så jävla bäst!

kortfattat om resan

2012-06-11 @ 14:08:56 Life as Amanda Kommentarer (0)
tjaaa har inte orkat blogga. och vet inte om jag orkar du heller. min blogg är ful så har ingen lust alls. och har inte berättat något om resan. men de är så mycket att säga om den. så undrar ni något fråga. jag kan ju bara säga så här: den var skit kul, och jag är så jävla glad att vi kom iväg på en sån bra resa för jag skulle aldrig resa till dom länderna annars, och vi har fått sett så mycket. puss på er!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide